Netwerk:

The Club


Met een groep van meer dan 250 ondernemers bouwen we aan het meest waardevolle Scale-up netwerk van Nederland!

GoFastForward Jaarevent 2019

De plek voor al jouw ondernemersvragen!


Tijdens het groeiprogramma werk je niet alleen 2 dagen intensief áán je bedrijf, je maakt ook meteen al deel uit van ons Scale-Up Netwerk. Dit brengt ons bij onze eigen BHAG: voor 27 mei 2023 wil GoFastForward het meest waardevolle netwerk voor Scale-ups van Nederland zijn! Het is onze intentie dat je niet enkel ten tijde van het groeiprogramma aan ons verbonden bent, maar gedurende je gehele ondernemersbestaan. 

Vooral in tijden zoals deze hechten de 250 groeiondernemers van het netwerk er veel waarde aan om tips, tricks en ervaringen te delen met elkaar. Deze samenhorigheid in combinatie met onze actuele en relevante webinars zorgen ervoor dat ons netwerk het beste maakt van de huidige crisis en hier sterker uit komt. 

Onze clubmembers hebben stuk voor stuk het groeiprogramma doorlopen en zijn dus sparringspartners op jouw level. Alle mogelijke hobbels en problemen zijn al eens getackeld door iemand uit de groep.

Recentelijk hebben we een online portaal boordevol tools van blijvende waarde gelanceerd. We blijven hard aan het werk om deze bibliotheek te verbeteren en aan te vullen met allerlei content.

Het hele jaar door organiseren we verschillende events voor onze clubleden. Tijdens het groeiprogramma word je al uitgenodigd voor een aantal van deze club events. Meer details: download de onderstaande brochure voor het gehele overzicht!

Naast de vertrouwde GoFastForward coaches kan je bij vrijwel ieder event een toonaangevende spreker verwachten. Vorig jaar waren dat onder andere: Victor Knaap (MediaMonks), Fokke de Jong (Suitsupply), Hans Brouwer (MassiveMusic), Paul Manuel (DEPT Agency), Niels Verwij (Dekbed Discounter) & Constantijn van Oranje (Techleap).

Ondernemers over GoFastForward


Download de brochure!


Klik hiernaast om de brochure van ons netwerk te downloaden
en alle details te bekijken.

Ons netwerk van

200+ Scale-Ups


Ons netwerk van

200+ Scale-Ups