HET GOFASTFORWARD NETWERK: THE CLUB

Tijdens het groeiprogramma werk je niet alleen 6 maanden intensief áán je bedrijf, je maakt ook meteen al deel uit van ons Scale-Up Netwerk. Dit brengt ons bij onze eigen BHAG: middels dit netwerk in mei 2023 duizend groeiondernemers duurzaam aan elkaar verbonden hebben! Het is onze intentie dat je niet enkel ten tijde van het groeiprogramma aan ons verbonden bent, maar gedurende je gehele ondernemersbestaan.

 

Join us! Blijf verbonden. Het levert je een schat aan expertise en inspiratie op. Wat zijn precies de voordelen? Download de brochure!

 

Continu blijven sparren
Onze clubmembers hebben stuk voor stuk het groeiprogramma doorlopen en zijn dus sparringspartners op jouw level. Alle mogelijke hobbels en problemen zijn al eens getackeld door iemand uit de groep.

Online growth bibliotheek
Recentelijk hebben we een online portaal boordevol tools van blijvende waarde gelanceerd. We blijven hard aan het werk om deze bibliotheek te verbeteren en aan te vullen met allerlei content.

Uitdagende en boeiende events
Het hele jaar door organiseren we verschillende events voor onze clubleden. Tijdens het groeiprogramma word je al uitgenodigd voor een aantal van deze club events. Meer details: download de onderstaande brochure voor het gehele overzicht!

Inspirerende sprekers en coaches
Naast de vertrouwde GoFastForward coaches kan je bij vrijwel ieder event een toonaangevende spreker verwachten. Vorig jaar waren dat onder andere: Mathijs Bouman, George van Houtem, Willem Middelkoop, Arno Diepeveen, Marco Aarnink & Harald Swinkels.

Het meest waardevolle ondernemersnetwerk voor Scale-Ups!

Marco Aarnink op het Jaarevent 2018Niels Verwij op het Special Topic Seminar van maart 2019Harald Swinkels op het Jaarevent 2018

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

SnappCar Logo
Dopper Logo
A Million Faces Logo
GoBoony Logo
Fashcom
WAES logo
jellow.nl
Intracto
De Internet Jongens Logo
BUX Logo
Lab Digital
Ekofish Group Logo
Crossphase Logo
BeGradient Logo
Runderkamp Logo
Holtkamp Logo
rb2 Logo
IJskoud Logo

AANKOMENDE EVENTS

Tweedaagse #1 van Groep 21!

GoFastForward Groep 21 – Tweedaagse #1: Fundamentals

De ondernemers van groep 21 gaan van start! Samen gaan we aan slag met de Scaling Up methodiek en de implementatie hiervan.

 

Datum: donderdag en vrijdag 3-4 oktober.

Locatie: Huize Koningsbosch in Bakkum.

 

Key Player Dag 29OKT

GoFastForward Groep 20 – Key Player Dag

Alle ondernemers uit groep 20 nemen een aantal van hun belangrijkste collega’s mee. Zo krijg je jouw kernteam weer geheel op één lijn.

 

Datum: dinsdag 29 oktober.

Locatie: Hotel Arena, Amsterdam.

Special Topic Seminar 10OKT

GoFastForward Clubmembers – Special Topic Seminar

Uitsluitend voor leden van het netwerk van GoFastForward. Een van de oprichters van futuristisch attractiepark Yumble deelt met ons waarom het avontuur na 24 miljoen en slechts 4 maanden al was afgelopen.

 

Datum: donderdag 10 oktober.

Locatie: Hotel Arena, Amsterdam.

Jaarevent 31OKT

GoFastForward Clubmembers – Jaarevent

Dit event is uitsluitend voor leden van het netwerk van GoFastForward. Het gehele GoFastForward netwerk komt bijeen om te proosten op onze samenwerking. Onder andere Fokke de Jong van Suitsupply en Hans Brouwer van MassiveMusic zullen hun ondernemersverhaal delen!

 

Datum: donderdag 31 oktober.

Locatie: Hotel Arena, Amsterdam.

Waar ben je naar op zoek?