HET GOFASTFORWARD NETWERK: THE CLUB

Tijdens het groeiprogramma werk je niet alleen 6 maanden intensief áán je bedrijf, je maakt ook meteen al deel uit van ons Scale-Up Netwerk. Dit brengt ons bij onze eigen BHAG: middels dit netwerk in mei 2023 duizend groeiondernemers duurzaam aan elkaar verbonden hebben! Het is onze intentie dat je niet enkel ten tijde van het groeiprogramma aan ons verbonden bent, maar gedurende je gehele ondernemersbestaan.

 

Join us! Blijf verbonden. Het levert je een schat aan expertise en inspiratie op. Wat zijn precies de voordelen? Download de brochure!

 

Continu blijven sparren
Onze clubmembers hebben stuk voor stuk het groeiprogramma doorlopen en zijn dus sparringspartners op jouw level. Alle mogelijke hobbels en problemen zijn al eens getackeld door iemand uit de groep.

Online growth bibliotheek
Recentelijk hebben we een online portaal boordevol tools van blijvende waarde gelanceerd. We blijven hard aan het werk om deze bibliotheek te verbeteren en aan te vullen met allerlei content.

Uitdagende en boeiende events
Het hele jaar door organiseren we verschillende events voor onze clubleden. Tijdens het groeiprogramma word je al uitgenodigd voor een aantal van deze club events. Meer details: download de onderstaande brochure voor het gehele overzicht!

Inspirerende sprekers en coaches
Naast de vertrouwde GoFastForward coaches kan je bij vrijwel ieder event een toonaangevende spreker verwachten. Vorig jaar waren dat onder andere: Mathijs Bouman, George van Houtem, Willem Middelkoop, Arno Diepeveen, Marco Aarnink & Harald Swinkels.

Het meest waardevolle ondernemersnetwerk voor Scale-Ups!

Marco Aarnink op het Jaarevent 2018Niels Verwij op het Special Topic Seminar van maart 2019Harald Swinkels op het Jaarevent 2018

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

SnappCar Logo
Dopper Logo
A Million Faces Logo
GoBoony Logo
Fashcom
WAES logo
jellow.nl
Intracto
De Internet Jongens Logo
BUX Logo
Lab Digital
Ekofish Group Logo
Crossphase Logo
BeGradient Logo
Runderkamp Logo
Holtkamp Logo
rb2 Logo
IJskoud Logo

AANKOMENDE EVENTS

Workshop 6FEB

GoFastForward Clubmembers – Workshop Scaling Up Marketing

Tijdens deze workshop nemen we je mee in het proces om een passende contentkalender te ontwikkelen. Afgestemd op de uitdagingen van jouw doelgroep en kanalen.

 

Datum: donderdag 6 februari.

Locatie: Make Marketing Magic, Amsterdam.

EY Partner Event 12MAA

GoFastForward Clubmembers – EY Partner Event

In samenwerking met onze partner EY organiseren wij een middag vol thema’s rondom personal finance. Uitsluitend voor members uit het netwerk.

 

Datum: donderdag 12 maart.

Locatie: NTB.

Test Drive Scaling Up 3MAA

Open Kennismaking – Test Drive Scaling Up

Rutger Prent verzorgt een introductie van de Scaling Up methodiek voor ambitieuze groeiondernemers. Ontdek hoe je als ondernemer het beste ÁÁN je bedrijf kunt werken. Schrijf je hier in!

 

Datum: dinsdag 3 maart.

Locatie: Hotel V, Fizeaustraat 2, 1097SC Amsterdam.

Scaling Up Summit 2020: Flachau!

GoFastForward Clubmembers – Scaling Up Summit 2020: Flachau

Met een flink aantal clubmembers reizen we af richting Oostenrijk voor onze Scaling Up Summit 2020 in Flachau.

 

Datum: woensdag 18 t/m zaterdag 21 maart.

Locatie: Flachau, Oostenrijk.

Waar ben je naar op zoek?