The Club

Met een groep van meer dan 250 ondernemers bouwen we aan het meest waardevolle Scale-up netwerk van Nederland!

Netwerk Brochure

De plek voor al jouw ondernemersvragen!


Tijdens het groeiprogramma werk je niet alleen 2 dagen intensief áán je bedrijf, je maakt ook meteen al deel uit van ons Scale-Up Netwerk. Dit brengt ons bij onze eigen BHAG: voor 27 mei 2023 wil GoFastForward het meest waardevolle netwerk voor Scale-ups van Nederland zijn! Het is onze intentie dat je niet enkel ten tijde van het groeiprogramma aan ons verbonden bent, maar gedurende je gehele ondernemersbestaan.

Onze clubmembers hebben stuk voor stuk het groeiprogramma doorlopen en zijn dus sparringspartners op jouw level. Alle mogelijke hobbels en problemen zijn al eens getackeld door iemand uit de groep.

Recentelijk hebben we een online community platform gelanceerd. Binnen het platform vind je contact gegevens en expertises van members, tools en content, alle clubevents en kun je terecht voor al jouw ondernemersvragen. We blijven hard aan het werk om het platform continu te verbeteren en aan te vullen met allerlei content.

Het hele jaar door organiseren we verschillende events voor onze clubleden. Tijdens het groeiprogramma word je al uitgenodigd voor een aantal van deze club events. Meer details: download de onderstaande brochure voor het gehele overzicht!

Naast de vertrouwde GoFastForward coaches kan je bij vrijwel ieder event een toonaangevende spreker verwachten. Vorig jaar waren dat onder andere: Victor Knaap (MediaMonks), Fokke de Jong (Suitsupply), Hans Brouwer (MassiveMusic), Paul Manuel (DEPT Agency), Niels Verwij (Dekbed Discounter) & Constantijn van Oranje (Techleap).

Netwerk Kalender


Na afsluiting 3 maanden kosteloos voor deelnemers van het 2-daags groeiprogramma.

Online Powersessie Jaarplan 2021

18 NOV | 10:00-11:30

Heb jij al een haarscherp plan voor 2021? Rutger Prent bespreekt 5 essentiële stappen met concrete tips om samen met je (management) team het jaarplan voor 2021 perfect op te stellen.

Round Table: Vermogen & Inkomensplanning

24 NOV | 13:00-14:30

Tijdens Round Table sessies zit je aan tafel bij ondernemers met gelijkgestemde bedrijven. Onder leiding van één of meerdere ervaren tafelheren wordt er ingezoomd op een specifiek groeithema.

Webinar: Growth Hacking

5 DEC | 10:00-11:30

Deze webinar onder leiding van Simone Lentjes van de Talent Institute neemt jullie mee door de basis van growth hacking.

Jaarevent2020

10 DEC | 15:00-17:00

Het Jaarevent is een bijeenkomst op inspirerende locatie met ons gehele netwerk. Toonaangevende sprekers zoals Fokke de Jong (Suitsupply) en Hans Brouwer (A'DAM Toren / MassiveMusic) spraken in 2019.

Ondernemers over GoFastForward


Naar de Scale-Up Test!


Klik op de afbeelding hiernaast en kom in 3 minuten achter jouw grootste groeibelemmering.

Een Greep uit ons Netwerk van 200+ Scale-Ups

Ons netwerk van

200+ Scale-Ups