Over GoFastForward:

 

Onze BHAG*

Voor 27 mei 2023 wil GoFastForward duizend groeiondernemers duurzaam aan zich (en elkaar) verbinden en concreet helpen om bedrijfsgroei te realiseren.

*De BHAG, big hairy audacious goal (ofwel: grootharig monster), vormt de rode draad door het groeiprogramma van GoFastForward. Het is de term die managementgoeroe Jim Collins heeft bedacht voor de concrete heldere stip aan de horizon van een bedrijf. Want als je weet waar je naartoe wilt, dan weet je ook wat je moet doen om daar te komen.

GoFastForward is in 2011 opricht door Rutger Prent. In 2015 is David Sluis, zelf GoFastForward-deelnemer uit de eerste groep, partner geworden in het bedrijf. GoFastForward werkt daarnaast nauw samen met een groep ervaren en inspirerende coaches en sprekers op het gebied van ondernemerschap.

GoFastForward is in 2011 gestart als groeiprogramma voor ambitieuze ondernemers. Het programma is opgebouwd rondom internationaal bewezen en direct toepasbare tools, zoals de Rockefeller Habits.

GoFastForward richt zich op gemotiveerde ondernemers met een omzet vanaf circa 1 miljoen euro, die het volle potentieel uit zichzelf en hun bedrijf willen halen. Ondernemers met een wil om te leren en die bereid zijn om kennis en ervaring te delen met collega-ondernemers.

Het groeiprogramma richt zich op alle essentiële facetten van het bedrijf: mensen, organisatie, marketing, strategie, executie, cash en last but not least de rol van de ondernemer daarbinnen.

Gedurende een half jaar komen de deelnemers drie keer twee dagen (inclusief overnachting) bij elkaar onder begeleiding van ervaren coaches en sprekers. Het groeiprogramma biedt daarnaast een extra trainingsdag op locatie en toegang tot het alumni-programma. Ter kennismaking organiseert GoFastForward masterclasses.

CONTACT

GROEIAMBITIES? WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT. LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN BELLEN WE JE TERUG.

GoFastForward B.V.
Keizersgracht 182
1016DW, Amsterdam
020 2149 123
info@gofastforward.nl

Wat is je naam?

Op welk mailadres ben je bereikbaar?

Op welk telefoonnummer ben je bereikbaar?

Waarmee kunnen we je helpen?

Bel mij terug

Waar ben je naar op zoek?