De BHAG* van GoFastForward:

Voor 27 mei 2023 wil GoFastForward duizend groeiondernemers duurzaam aan zich (en elkaar) verbinden en concreet helpen om bedrijfsgroei te realiseren.

*De BHAG, big hairy audacious goal (ofwel: grootharig monster), vormt de rode draad door het jaarprogramma van GoFastForward. Het is de term die managementgoeroe Jim Collins heeft bedacht voor de concrete heldere stip aan de horizon van een bedrijf. Want als je weet waar je naartoe wilt, dan weet je ook wat je moet doen om daar te komen.

 

GoFastForward is in 2011 opricht door Rutger Prent. In 2015 is David Sluis, zelf GoFastForward-deelnemer uit de eerste groep, partner geworden in het bedrijf. GoFastForward werkt daarnaast nauw samen met een groep ervaren en inspirerende coaches en sprekers op het gebied van ondernemerschap.

OVER GOFASTFORWARD

GoFastForward is in 2011 gestart als jaarprogramma voor groei-ondernemers. Het programma is opgebouwd rondom internationaal bewezen en direct toepasbare tools, zoals de Rockefeller Habits.

GoFastForward richt zich op gemotiveerde ondernemers met een omzet vanaf circa 1 miljoen euro, die het volle potentieel uit zichzelf en hun bedrijf willen halen. Ondernemers met een wil om te leren en die bereid zijn om kennis en ervaring te delen met collega-ondernemers.

Het jaarprogramma richt zich op alle essentiële facetten van het bedrijf: mensen, organisatie, marketing, strategie, executie, cash en last but not least de rol van de ondernemer daarbinnen.

Gedurende een jaar komen de deelnemers vijf keer twee dagen (inclusief overnachting) bij elkaar onder begeleiding van ervaren coaches en sprekers. Het jaarprogramma biedt daarnaast een extra dag inspiratie op locatie en toegang tot het alumni-programma. Ter kennismaking organiseert GoFastForward masterclasses.

Sinds de start van GoFastForward hebben meer dan 140 ondernemers verdeeld over 12 groepen deelgenomen aan het programma.

Ben je benieuwd hoe ver jij kan komen als ondernemer? Doe de GoFastForward Growthtest.

CONTACT

Vragen over groeien, je onderneming of ons programma? Neem gerust contact met ons op, dan bellen we je terug.

Not readable? Change text. captcha txt

Waar ben je naar op zoek?