OVER GOFASTFORWARD:

 

Onze BHAG*

Voor 27 mei 2023 wil GoFastForward duizend groeiondernemers duurzaam aan zich (en elkaar) verbinden en concreet helpen om bedrijfsgroei te realiseren.

*De BHAG, big hairy audacious goal (ofwel: grootharig monster), vormt de rode draad door het groeiprogramma van GoFastForward. Het is de term die managementgoeroe Jim Collins heeft bedacht voor de concrete heldere stip aan de horizon van een bedrijf. Want als je weet waar je naartoe wilt, dan weet je ook wat je moet doen om daar te komen.

GoFastForward is in 2011 opgericht door Rutger Prent. In 2015 is David Sluis, zelf GoFastForward-deelnemer uit de eerste groep, partner geworden in het bedrijf. Over de jaren hebben wij een nauwe samenwerking opgebouwd met een groep ervaren en inspirerende coaches en sprekers op het gebied van ondernemerschap.

 

Het groeiprogramma is opgebouwd rondom internationaal bewezen en direct toepasbare tools, zoals de Rockefeller Habits. Het programma richt zich op alle essentiële facetten van het bedrijf: mensen, organisatie, marketing, strategie, executie, cash en last but not least de rol van de ondernemer daarbinnen. Tot op heden volgden al meer dan 200 ambitieuze ondernemers het groeiprogramma.

 

De doelgroep bestaat uit gemotiveerde ondernemers met een omzet vanaf circa 1 miljoen euro, die het volle potentieel uit zichzelf en hun bedrijf willen halen. Ondernemers met een wil om te leren en bereidheid om kennis en ervaringen te delen met collega-ondernemers.

Gedurende een half jaar komen de deelnemers drie keer twee dagen (inclusief overnachting) bij elkaar onder begeleiding van ervaren coaches en sprekers. Bovendien biedt het groeiprogramma een extra trainingsdag op locatie met jouw belangrijkste collega’s.

 

Tijdens het groeiprogramma krijg je al toegang tot de kerncomponent van GoFastForward: het netwerk. Het hele jaar door organiseren wij events voor onze clubmembers, dit loopt uiteen van seminars tot key player dagen en tweedaagse sessies. Binnen het netwerk kom je gelijkgestemde groeiondernemers tegen uit allerlei verschillende jaargangen en groepen van het groeiprogramma. Hierdoor stel je jezelf in staat om continu te blijven sparren met andere ondernemers, jezelf uit te dagen en bij te blijven leren. Deelname aan het groeiprogramma betekent dus ook een introductie binnen het meest waardevolle ondernemersnetwerk voor Scale-Ups van Nederland.

 

Om groeiondernemers te ontmoeten organiseren we Test Drives ter introductie van de Scaling Up methodiek.

MAAK KENNIS MET DE COACHES

Klik op de foto’s om meer achtergrondinformatie van een coach te bekijken.

CONTACT

GROEIAMBITIES? WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT. LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN BELLEN WE JE TERUG.

GoFastForward B.V.
Keizersgracht 182
1016DW, Amsterdam
020 2149 123
info@gofastforward.nl

Wat is je naam?

Op welk mailadres ben je bereikbaar?

Op welk telefoonnummer ben je bereikbaar?

Waarmee kunnen we je helpen?

Bel mij terug

Waar ben je naar op zoek?