Meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen aan impactvolle Scale-Ups.

Meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen aan impactvolle Scale-Ups.

Het meest waardevolle Scale-Up netwerk van Nederland.

Met ons programma hebben we meer dan 300 ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. 

De Scaling Up methodiek vormt de rode draad van het programma. Alle activiteiten zijn opgebouwd rondom internationaal bewezen en direct toepasbare tools.

Wij staan voor

Het helpen van ambitieuze ondernemers met een missie. Ondernemers die impact maken en samen met hun team een beter bedrijf willen neerzetten. 

Naar het netwerk

Ondernemen met plezier en focus.

Wij vinden het belangrijk om ondernemers te inspireren. Events zijn daarom scherp op de inhoud gericht. Door onze online- en offline events, verbinden we ondernemers op een informele manier.

Vanaf het begin, tot nu en verder.

Rutger richtte het bedrijf op in 2011 en David was deelnemer van de allereerste Fast Forward groep. Jaren later werd hij mede-eigenaar en kwam de naam GoFastForward tot stand.

Rutger Prent

Oprichter en mede-eigenaar van GoFastForward die afgelopen 10 jaar meer dan 300 bedrijven hielp te groeien. Als mentor en trainer heeft hij oog voor de onderneming én de ondernemer. Sinds 2013 is hij Rockefeller Habits coach, verbonden aan Gazelles International Coaches.

David Sluis

Sinds 2015 mede-eigenaar van GoFastForward. David en Rutger kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Boer & Croon, waar David net als Rutger werkte als consultant voor uiteenlopende bedrijven. Inmiddels is hij specialist op gebied van fusies & overnames en begeleid David het traject van begin tot eind.

Team GoFastForward.

De kracht van samen, als een geoliede motor. Ons team staat iedere dag in de startblokken om je zo goed mogelijk te helpen. Tijdens verschillende events kun je ons tegenkomen.