Over GoFastForward


Voor 27 mei 2023 wil GoFastForward het meest waardevolle netwerk voor Scale-Ups van Nederland zijn.

Onze BHAG


» Big Hairy Audacious Goal

Meer over de BHAG

Over GoFastForward

GFF heeft meer dan 250 ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. In ‘normale’ tijden gat dat aan de hand van kwartaal ritmes conform de methodiek van Scaling-Up. In deze tijd werken we met 2-week boosts waarin we ondernemers helpen om op de hele korte termijn, die stappen te zetten die op de lange termijn het verschil gaan maken. Dat gaat over jouw eigen rol als ondernemer, je medewerkers, klanten, over cash als motor van groei, de strategische keuzes die je moet maken en messcherpe executie.

In deze tijd belichten we zeker ook de praktische werking van overheidsregelingen, arbeidsrecht, communicatie in crisistijd. We helpen je daarmee niet alleen om in het hier en nu de belangrijkste beslissingen te nemen, we helpen je juist ook om nu de eerste stappen te zetten naar de volgende fase van jouw bedrijf.

Never waste a good crisis, so let’s go! Gofastforward biedt naast tooling, webinars en ervaren sprekers en coaches een enorm netwerk dat tot je beschikking komt als je deelneemt aan een ons programma’s. Wij willen je helpen met al je ondernemersvragen, ook buiten het programma om. 

Growth Team


RUTGER PRENT
OPRICHTER & MEDE-EIGENAAR
LinkedInE-Mail
DAVID SLUIS
MEDE-EIGENAAR
LinkedInE-Mail
TIM VAN DER SMAN
GROWTH HACKER
LinkedInE-mail
HIDDE VAN NEERBOS
GROWTH HACKER
LinkedInE-Mail
EMMA DE JONG
COMMUNITY MANAGER
LinkedInE-Mail

Onze Partners


Contact


Heb je groeiambities of wil je vaker in contact komen/sparren met ondernemers uit diverse industrieën? We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Bel mij terug

  Contact Gegevens


  GoFastForward - The ScaleUp Network

  Keizersgracht 182,
  1016 DW, Amsterdam

  Tel: 020 2149 123

  E-mail: info@gofastforward.nl