Over GoFastForward

GoFastForward wil voor 27 mei 2023 het meest waardevolle netwerk voor Scale-Ups binnen Nederland worden. Volg nu ons 2-Daags Groeiprogramma en treed toe tot ons netwerk van 300+ ondernemers. 

Netwerk Brochure2-Daags Groeiprogramma Brochure

Over GoFastForward

GFF heeft meer dan 300 ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf. In ‘normale’ tijden gaat dat aan de hand van kwartaal ritmes conform de methodiek van Scaling-Up. In deze tijd werken we met een 2-Daags Groeiprogramma waarin we ondernemers helpen om op de hele korte termijn, die stappen te zetten die op de lange termijn het verschil gaan maken. Dat gaat over jouw eigen rol als ondernemer, je medewerkers, klanten, over cash als motor van groei, de strategische keuzes die je moet maken en messcherpe executie.

In deze tijd belichten we zeker ook de praktische werking van overheidsregelingen, arbeidsrecht, communicatie in crisistijd. We helpen je daarmee niet alleen om in het hier en nu de belangrijkste beslissingen te nemen, we helpen je juist ook om nu de eerste stappen te zetten naar de volgende fase van jouw bedrijf.

Never waste a good crisis, so let’s go! GoFastForward biedt naast tooling, webinars en ervaren sprekers en coaches een enorm netwerk dat tot je beschikking komt als je deelneemt aan ons programma. Wij willen je helpen met al je ondernemersvragen, ook buiten het programma om. 

300+

Deelnemers

40%

GemiddeldeBedrijfsgroei

92%

Beveelt Ons Aan

900mln+

Omzet uit ons Netwerk

Over onze Owners


Rutger Prent

Founder & Owner

Rutger is oprichter en mede-eigenaar van GoFastForward. In de afgelopen tien jaar hielp hij meer dan 200 bedrijven groeien. Als mentor en trainer heeft hij oog voor hard en zacht, strategie en cultuur, de onderneming én de ondernemer. Rutger rook al tijdens zijn studie, waar hij als niet wiskundige toch wiskunde-les gaf, aan het bestaan als coach en mentor. Later werkte hij als consultant bij Boer & Croon en Meyer Monitor. Daar werkte hij voor bedrijven en organisaties in uiteenlopende sectoren. Rutger is sinds 2013 als Rockefeller Habits coach verbonden aan Gazelles International Coaches.

David Sluis

Co-Owner

David is sinds 2015 mede-eigenaar van GoFastForward. Hij kwam in aanraking met het groeiprogramma als deelnemer van de eerste groep groeiondernemers in 2011. David en Rutger kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij Boer & Croon, waar David net als Rutger werkte als consultant voor uiteenlopende bedrijven. In 2008 richtte hij WAAT.nl op, een site met daily deals. Dat bedrijf verkocht hij in 2014. Naast zijn deelname in GoFastForward is David mede eigenaar van Ecofont BV.

Voor 27 mei 2023 wil GoFastForward het meest waardevolle netwerk voor Scale-Ups van Nederland zijn.

Onze BHAG


» Big Hairy Audacious Goal

Meer over de BHAG

Growth Team


RUTGER PRENT
OPRICHTER & MEDE-EIGENAAR
LinkedInE-Mail
DAVID SLUIS
MEDE-EIGENAAR
LinkedInE-Mail
TIM VAN DER SMAN
GROWTH HACKER
LinkedInE-mail
LIEKE VAN DAM
OFFICE- EN EVENTMANAGER
LinkedInE-Mail
EMMA DE JONG
COMMUNITY MANAGER
LinkedInE-Mail

Kom jij ons team versterken?

Naar onze vacatures!

Onze Partners


Contact


Heb je groeiambities of wil je vaker in contact komen/sparren met ondernemers uit diverse industrieën? We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter, dan bellen we je terug.

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Bel mij terug

  Contact Gegevens


  GoFastForward - The ScaleUp Network

  Keizersgracht 182,
  1016 DW, Amsterdam

  Tel: 020 2149 123

  E-mail: info@gofastforward.nl