Arnoud MartensGroup director europe valtech digital agency

Wie is Arnoud Martens?

Arnoud is na een studie aan de TU Delft in 1996 in de ICT sector aan de slag gegaan. Allereerst als consultant bij Netscape, waar hij bedrijven helpt met de eerste stappen op het wereldwijde web. Gaandeweg is hij de inhoud gaan combineren met leidinggeven en ondernemen. Bedrijven helpen op het digitale domein doet Arnoud nog steeds, nu als ondernemer en Algemeen Directeur van een van de grootste en toonaangevende digitale bureaus van Nederland: Valtech. Daarnaast helpt Arnoud andere ondernemers als lid van de Raad van Advies en consularis vanuit de netwerkorganisatie Nextlevel MKB.

Waarom is groei belangrijk volgens jou?

“Vooruitgang is een basisbehoefte van bijna alle mensen. Door als ondernemer en als onderneming te groeien, creëer je nieuwe mogelijkheden. En dus kansen om die basisbehoefte te realiseren. Door te groeien ben en blijf je een magneet voor klanten, voor partners en voor je personeel.”

Wat is jouw gouden tip voor collega ondernemers?

“Denk goed na over je tijdsbesteding. Zeker voor de doelgroep voor GoFastForward gaat meer van het één hand meestal hand in hand met minder van het andere.”

Waar wil je collega ondernemers voor behoeden?

“Teveel zelf willen doen.”

Waar ben je naar op zoek?