Nieuws uit het GoFastForward netwerk!

Dit is een rubriek die je de komende maanden nog regelmatig gaat terugzien. Het geeft een kort overzicht en houdt je snel op de hoogte van dingen die gebeuren binnen het netwerk van GoFastForward. Samen bouwen we verder aan het meest waardevolle netwerk voor Scale-Ups van Nederland!

BUX – InCompany Klant

Beleggingsapp BUX heeft maarliefst ruim €11 miljoen opgehaald tijdens een nieuwe financieringsronde! Met deze kapitaalinjectie heeft BUX meteen hun eerste overname gedaan; online broker Ayondo verzorgde al sinds de oprichting van BUX de backend zijde. Door ook de backend in huis te halen denkt oprichter Nick Bortot de consument nog beter van dienst te kunnen zijn. Meer lezen?

Skyscrapers – Deelnemers Groeiprogramma Groep 18

Skyscrapers heeft een overeenkomst gesloten met de gemeente Zaanstad voor het leveren van trainees in het maatschappelijke domein, de bedrijfsvoering en dienstverlening! Door middel van deze Europese aanbesteding gaat Skyscrapers de gemeente Zaanstad structureel voorzien van academisch talent. Lees verder op de website van Skyscrapers.

Hague Corporate Affairs – Deelnemers Groeiprogramma Groep 17

Hague Corporate Affairs heeft een samenwerking aangekondigd met de start-up Polpo. Polpo biedt o.a. inzicht in politieke informatiestromen en trendmatige ontwikkeling van politieke thema’s. Samen hebben Hague & Polpo een uniek digitaal monitoringsaanbod ontwikkeld. Slimme algoritmes zorgen ervoor dat uit vele bronnen alleen relevante berichten worden getoond. Meer weten?

Studelta – Deelnemer Groeiprogramma Groep 1

Studelta gaat een samenwerking aan met Bureau Helder. Dat stelt de jonge pioniers van Studelta in staat om samen te werken met de ervaren adviseurs van Bureau Helder. Dit zal gebeuren op allerlei soorten opdrachten van fusietrajecten tot procesoptimalisatie en financieel management. Check hier het nieuwsbericht.

Over enkele weken kun je weer een nieuwsupdate van ons verwachten!

Benieuwd hoe ver jij kan komen als ondernemer? Doe de GoFastForward Growh Test!