Vandaag is het GoFastForward Jaarevent 2019! Het gehele netwerk komt bijeen om de samenwerking van het afgelopen jaar te vieren en om elkaar te inspireren om van 2020 een ontzettend succesvol jaar te maken. Met zo’n 150 groeiondernemers, partners en meerdere waanzinnige sprekers wordt het een dag vol energie en nieuwe inzichten. In deze blog gaan we de sprekers langs om een klein tipje van de sluier op te lichten op het gebied van de inhoud. Het thema van dit jaar: Scale Up Right!

 

Het GoFastForward Jaarevent 2019

 

Jort Kelder
Jort Kelder zal vandaag onze gastheer zijn. Hij is een van de weinige, zoniet de enige presentator, die zowel vilein als innemend tegelijk is. Misschien omdat hij voor zichzelf nog het strengst is. Zijn ervaring en natuurlijk zijn jarenlange link met Suitsupply maken de cirkel rond.

Hanna Verboom
Naast haar succesvolle carrière als actrice en presentatrice richtte Hanna Verboom in 2009 GET IT DONE op. GET IT DONE brengt allerlei sociale initiatieven naar een hoger plan. Young Professionals, creatieven en media worden verbonden aan sociale initiatieven op het gebied van onderwijs, duurzame groei en een vitale samenleving. Hanna Verboom zal het verhaal achter haar stichting vertellen en heeft een van de huidige initiatieven meegenomen: Tante Tosti.

Flip Tonkens
ING zoekt continu naar waardevolle, digitale innovaties. Flip Tonkens is binnen ING de specialist op het gebied van digitale innovatie en de daaraan verbonden platformstrategie. Een aantal facetten van de huidige werkwijze van de ING en wat er komt kijken bij een platformstrategie zal worden besproken door Flip Tonkens.

Justin Jansen
Prof. dr. Justin Jansen is hoogleraar Corporate Entrepreneurship aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) en Academisch Directeur van het Erasmus Centre for Entrepreneurship. Zijn onderzoek naar ondernemers, innovatie en Scale-Ups is gepubliceerd in toonaangevende internationale journals. Vandaag zal hij de belangrijkste inzichten uit de Scale-Up Monitor 2019 met ons delen!

Hans Brouwer
Wat voor Hans Brouwer begon met het organiseren van feesten tijdens het reclamefestival van Cannes liep uit op het runnen van een miljoenenbedrijf. Met MassiveMusic helpt Hans Brouwer de grootste bedrijven ter wereld hun brand en identiteit te versterken door muziek! Wereldwijd heeft hij zes vestigingen onder zijn hoede in onder andere New York, Los Angeles en Tokyo. Daarnaast is hij mede-eigenaar van de A’DAM Toren.

Fokke de Jong
In 2000 werd Suitsupply in Amsterdam opgericht door Fokke de Jong. Suitsupply zette eigenhandig de pakkenindustrie op zijn kop. De kracht zit in de formule: to the point en nog steeds persoonlijk. Inmiddels staat de teller op 125 winkels en counting, van Mexico tot Zuid-Korea, vrijwel overal ter wereld kan je een Suitsupply binnenwandelen. Naast het verhaal achter Suitsupply zal hij geïnterviewd worden door gastheer Jort Kelder.

 


 

Samen bouwen we verder aan het meest waardevolle netwerk voor Scale-Ups van Nederland! Wil jij kennismaken met GoFastForward? Schrijf je dan snel in voor de Masterclass Scaling Up van 5 november en leg in één middag de basis voor duurzame groei!

Dit vind je misschien ook interessant

Laat een reactie achter

Waar ben je naar op zoek?

Wat is jouw BHAG?